Openingstijden: De camping is geopend vanaf 1 april t/m 1 oktober

Staanplaatsen : Onze staanplaatsen zijn ruim opgezet en zijn allemaal voorzien van elektra. De plaatsen zijn gedeeltelijk afgezet met struiken, hagen en of bomen voor privacy. We hebben losse plekken en 2 ruime veldjes met ruimte voor 4 plaatsen. De meeste plaatsen zijn voorzien van tegelplateaus. Daarnaast mag er 1 auto bij de caravan geparkeerd staan.

Sanitair : We hebben 2 verzorgde sanitair gebouwen. Elk gebouw heeft 2 dames en 2 heren toiletten. 1 douche voor de heren en 1 voor de dames. Bij de sanitair gebouwen is een stortplaats voor chemische toilet aanwezig en is er warm water te krijgen. Tevens is er gelegenheid om u daar u afwas te doen. In het begin hebben we een houten sanitair gebouw staan dat beschikt over 2 toiletten en een wasruimte waarvan u gebruik komt maken van de wasmachine en droger tegen betaling.

Privé sanitair: Wilt u graag kamperen, maar vindt je het nog spannend om gebruik te maken van het sanitair gebouw. Dan kunt u bij ons nu ook 1 privé sanitair huren bij u kampeerplaats. Reserveren is noodzakelijk !! Ons privé sanitair is voorzien van een toilet, douche en wasbak ( zie prijzenlijst )

Kantine : We hebben een gezellige kantine waar u altijd welkom bent, en waar er activiteiten georganiseerd worden.

Speelplaats : Er is een speelplaats voor de kinderen aanwezig : met een schommel, wipwap, koprolrek en zandbak.

Zwembad : De camping is gelegen naast het gemeentelijk verwarmd buitenzwembad. Om gebruik te maken van dit zwembad kunt u of kaartjes kopen bij het zwembad of kunt u online reserveren. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op hun website. https://www.zomerbadpeize.nl/

Wandel en fiets routes : Bij de receptie zijn verschillende wandel en fietsroutes uit te omgeving aanwezig. Hier mag u gebruik van maken.

Campers : Campers zijn bij ons van harte welkom! Alle plaatsen zijn voorzien van tegelplateaus en er is een camper stortplaats aanwezig

Honden : Het houden van honden en katten is toegestaan, mist uw huisdier ten alle tijden is aangelijnd op de camping.

Paarden : Ruiters en menners zijn van harte welkom op onze camping! Voor de pony’s / paarden zijn stallen beschikbaar. ook kunt u uw pony/ paard op een stukje weide laten lopen.

Internet:
U kunt gebruik maken van het internet.  Voorwaarden gebruik internet.